IRLANDA

Comensem l'aventura!
Hem triat que el primer destí on volem anar es Irlanda, ens i passsarem un parell de dies, i us anirem penjant cada pas que fem per poder-nos seguir.

El nostre hotel està situat en un dels carrers més importants del mig de la ciutat de Dublín, aquí us deixem una foto per a que pogueu veure que estem en un lloc molt cèntric.



Hem comensat a fer visita per la ciutat, es preciosa! Us deixem algunes de les fotografies que hem fet.


Ens hem dirigit cap al Castell de Dublín, on una guia ens ha fet la visita guiada i ens ha explicat la seva història.
Està situat al centre de la ciutat, es una fortalesa construïda al segle X pels víkings que va patir un terrible incendi al 1684, després del qual va haver de ser restaurada canviant el seu aspecte exterior. En els seus orígens, el castell va ser assentament militar víking, després residència reial, seu del Tribunal de Justícia irlandès, seu de l'Administració Anglesa a Irlanda i actualment pertany al govern per realitzar les recepcions estatals. També hem visitat la Torre de la Pólvora, les habitacions dels reis i el saló del tron.




Desprès hem anat al Trinity College, i també ens han fet una visita guiada.
Es troba a tres quadres del Temple Bar i és la universitat més antiga i famosa d'Irlanda, fundada per la reina Isabel I al 1592. La seva biblioteca alberga tot el material publicat a Irlanda i Gran Bretanya, a més d'una gran col·lecció de manuscrits irlandesos.




Per refrescar-nos una mica hem anat a la Guinness Storehouse una de les majors atraccions de Dublín, haviem de tastar la cervesa Irlandesa!

Construïda en 1904, l'antiga fàbrica de cervesa Guinness, amb el seu bar panoràmic que ofereix la millor cervesa dublinesa juntament amb les millors vistes de la ciutat. La fàbrica és actualment un museu on es pot conèixer el procés de producció de la cervesa, la seva comercialització, les campanyes publicitàries i la història de l'edifici. Al terrat es troba el famós Gravity Bar.


















Ens han aconsellat també que anessim a visitar el Casino Marí.
Aquest petit i bell edifici neoclàssic del segle XVIII, va ser la casa d'esbarjo del comte de Charlemont. Dissenyat per Sir William Chambers, aquesta casa és un exemple d'enginy arquitectònic, ja que es van emprar nombrosos trucs per dissimular les instal·lacions de servei, com les canonades, que s'amaguen dins de les columnes o les xemeneies que estan cobertes per àmfores romanes situades sobre la teulada.




També hem visitat la Presó de Kilmainham, per saber una mica més la història d'Irlanda.

L'antiga presó va allotjar a les seves cel·les a molts dels responsables de la lluita per la independència d'Irlanda i actualment s'ha convertit en un recordatori dels patriotes irlandesos. La presó va ser inaugurada al 1796 i les condicions d'empresonament que mantenia eren lamentables. La presó va tancar al 1924, poc després que fos alliberat Eamon de Valera, el presoner polític que arribaria a la presidència d'Irlanda.
























No podiem marxar de Dublin, sense anar a passejar pel Temple bar i pendre alguna cervesa Guiness i SENSE GLUTEN! 


El Temple Bar
És un dels primers barris de Dublín i concentra la major quantitat de pubs, restaurants i discoteques de la ciutat, amb una intensa vida nocturna. Amb carrers estrets i empedrats, durant el dia alberga nombrosos mercats i a la nit és escenari de la moguda nocturna.


Us recomanem aquest pub/bar ''The bleeding horse'' que es on hem anat a pendre una cervesa Guinnes sense gluten!

































Fonts d'informació:
http://www.hotelesendublin.org/lugares-que-visitar-en-dublin
http://dublinpubs.com/

Comentaris

Entrades populars

ÍNDIA

On podem anar de viatge?